top of page
Bálinti Családi Piknik
Bálinti Családi Piknik

jún. 01., Szo

|

Törökbálint

Bálinti Családi Piknik

Június 1. 14.30 - 23.00 Törökbálint, az új Nádas-tó parkja

A regisztráció lezárult! Folytatjuk jövőre!
Más események

Mikor és hol?

2024. jún. 01. 14:30

Törökbálint, Törökbálint, 2045 Hungary

Miről szól?

Kezdődjön a nyár egy igazi szomszédünneppel!

Június 1-jén kiköltözünk az új Nádas-tó (Belső-tó) parkjába egy családos piknikezésre! Délutánra 40-nél is több miniprogramot gyűjtöttünk össze Nektek, amelyek a város különböző arcait villantják fel és lehetőséget adnak az otthonunkkal és egymással való közelebbi ismerkedésre – este pedig élőzene és egy szörp vagy fröccs mellett üldögélve, beszélgetve lazítunk a vízparton a hosszú júniusi naplementében.

Bálintiaktól Bálintiaknak... Helyi vagy helyi kötődésű művészek, pedagógusok, helytörténészek, környezetvédelmi szakemberek és sok más önkéntes résztvevőnk készül Nektek programokkal, újszülöttől nagyszülőig minden korosztálynak!

Gyertek gyalog vagy Bicibusszal, hozzatok finom elemózsiát, piknikplédet, akár napernyőt, gyerekjátékot... kapcsolódjatok ki - és kapcsolódjatok be!

Hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen, kérünk Benneteket, hogy hozzatok újrahasznosítható csomagolóanyagot és szállítóeszközt (kosarat, táskát)! Kérjük, hogy a rendezvényen figyeljetek a park tisztaságának megőrzésére!

Regisztráljátok családotokat ezen az oldalon! A regisztrálók között ajándékokat is sorsolunk a piknikre! 

A részletekkel folyamatosan szolgálunk majd, kövessétek egyesületi Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/balinticsaladok

Oszd meg!

bottom of page