top of page

Rólunk

Mit szeretnénk.jpg
Kik vagyunk?

Családosok Törökbálintról. Van köztünk, akinek pár hónapos babája, de olyan is, akinek már unokája van. Vannak, akik itt születtek, vannak, akik munka és iskola révén kötődnek a városhoz, de legtöbben néhány éve azért költöztünk ide, hogy gyermekeinknek nyugodt, biztonságos és barátságos környezetben teremtsünk otthont. Valljuk, hogy otthon lenni közösséget is jelent! Azt, hogy ismerjük a várost, kapcsolódunk egymáshoz, és lehetőségeinkhez mérten teszünk is azért, hogy közösen értéket teremtsünk családjaink számára.

Kik vagyunk.jpg
Mit szeretnénk?

Közösséget szervezni! Sokunknak van már ebben tapasztalata más civil szervezetekben való részvétel révén.

Kezdeményezéseink a helyi családokra fókuszálnak, de egyúttal a város minél több intézményét, közösségét, szereplőjét törekszünk bevonni, kapcsolódásukat segíteni. 

 

Egyesületként olyan újfajta megközelítéssel, ötletekkel, kötetlenül működő kisközösségek alakításával, kisebb programok és egyéb akciók szervezésével szeretnénk kísérletezni, amelyek agglomerációs környezetben, egy félig-meddig alvóvárosban is tudnak aktivizálni, új, közvetlen kapcsolatokat és otthon-élményt teremteni.

A következő hónapokban ehhez a közös kalandhoz való csatlakozásra hívunk Benneteket!

sigmund-B-x4VaIriRc-unsplash.jpg
Hogyan működünk?

Magunk is érezzük, hogy gyereknevelés és munka mellett sokszor nehéz a tágabb közösségre is időt találni, de azt is tapasztalatból tudjuk, hogy ha sokan vállalunk egy-két órányi segítséget vagy más kis hozzájárulást, abból lehet jó dolgokat építeni. Ezek minden résztvevőnek különleges élményt és új kapcsolatokat adnak. Éppen ezért egyesületünk minden tevékenységét úgy szervezzük, hogy azokban állandó elköteleződés nélkül, kötetlenül és gyerekekkel együtt is részt lehessen venni.

bottom of page