top of page

Most aktuális:

Családi Piknik
2024.06.01.
14.30-22.30
Nádas-tó parkja

Levendula-előszüret
2024.05.24. 17 óra

Egy levendulamezőn a mindent betöltő virágillat és a méhek zsongása közepette eltöltött órához semmi sem fogható... Idén a levendula is jóval korábban nyílik majd, így törökbálinti kertbarát körünkkel már május 24-én bevesszük magunkat a Budakeszi Levendula Farmra, ahol beszélgetéssel, szörppel és kedvezményes szüretelési lehetőséggel várnak minket, gyerekekkel együtt, még a nagy roham előtt!
JELENTKEZÉSETEKET szeretettel várjuk egyesületi oldalunkon messengeren vagy az info@balinticsaladok.hu címen, május 20-ig! 
TALÁLKOZÓ - ollókkal felszerelkezve - május 24-én 17 órakor a farm bejáratánál! Budakeszi, Áfonya u. 40.
Az időpont a virágzás függvényében VÁLTOZHAT, csatlakozzatok csoportunkhoz a hírekért: https://www.facebook.com/groups/balintikertbaratok

Kerti cserebere

2024.04.05 - 05.31.

Árnyékliliomot japánbirsért!

Frissen alakult törökbálinti kertbarát körünk növény csereberét szervez!

Már vár Benneteket holdviola, mályvacserje, cirmos ibolya, sarkantyúvirág, kerti jukka, többféle varjúháj, fürtös gyöngyike, pénzlevelű lizinka, nefelejcs, sásliliom, eper, málna, oregánó, citromfű és zsálya is.

Hogyan működik?

1. A „Bálinti kertbarátok” csoportban lehet egymásnak cserenövényért vagy ajándékként felajánlani növényeket, palántákat, magokat, amelyek túlszaporodtak vagy feleslegessé váltak a kertetekben, azok számára, akiknek viszont éppen az a szíve vágya.

https://www.facebook.com/groups/balintikertbaratok

2. Egyéni átvételt is lehet a csoportban egyeztetni, de a legjobb, ha a Majálisra hozzátok el a növényeiteket műanyag cserépbe ültetve, feliratozva!

- Egyesületi sátrunknál cserebere ponttal várunk majd Benneteket, ahol nagyobb választékból lehet majd cserenövényeket szemezgetni.

- Ha nem cserélnétek, csak felajánlanátok növényeket, azokat akár a Majálison, akár előzetesen átvesszük és a cserebere ponton eljuttatjuk új gazdájához. Előzetes felajánlásaitokat a Majálisra egyesületi Facebook oldalunkon messengeren vagy a Bálinti kertbarátok csoportban várjuk. Csereberére fel!

Legközelebb ide várunk:

Családi Piknik
2024.06.01.
Részletek a főmenüben!

BCSK logo 2.jpg

Korábbi eseményeink:

Majális, Családi CHILLapodó liget
2024.05.01. 10-16 óra

Találkozzunk a Majálison! Családi CHILLapodónk gyerekkönyv- és társasjáték-kölcsönzővel, játéktérrel, babaszőnyeggel, a Baba-Mama Klubban beszélgetésekkel és jógával vár 10 és 16 óra között! Hozzatok plédet és lazítsatok kicsit velünk a ligetben!

Csatlakozott hozzánk a Nyitnikék Ovi játéksátorral és a Tábitha Ház adománygyűjtéssel és önkénteskedéssel.

A Kertbarát körünk szervezte közösségi cserebere ponton a kertetekben túlszaporodott vagy feleslegessé vált növények helyébe választhattok szíveteknek kedves másikat. Hozzátok cserenövényeiteket kis műanyag cserépbe ültetve, feliratozva!

https://www.facebook.com/groups/balintikertbaratok

Alkotókörünkben a közelgő anyák napjára készülve készíthettek igazán titkos levelet anyának, amit valódi viaszpecséttel zárunk le. Feldíszítjük együtt a Virágtündér ruháját is!

Happy easter (Facebook Post) (1).jpg

Húsvéti Alkotókör
2024.04.01.
10-12 óra

A Munkácsy Mihály Művelődési Ház húsvét hétfői programjaihoz csatlakozva kézműves alkotókörrel várunk Benneteket! Gyönyörű színes-mintás papírokat, szalagokat, tavaszillatú rozmaring- és levendulaágakat gyűjtöttünk, hogy húsvéti üdvözlőlapokat és kopogtató koszorúkat készíthessünk Veletek! Közben kóstolhattok nálunk hagyományos torockói kalácsot és répatortát is.
Kövessétek facebook oldalunkat a hírekért! https://www.facebook.com/balinticsaladok

Mesék Tere
Csokit vagy Csalunk! Családi Fesztivál
2023.10.31.


2023. október 31-én 17 és 20 óra között várunk a III. Csokit vagy Csalunk! Családi Fesztiválon!

Keresd Csokiosztó Pontunkat: a magyar mondák varázslója, a Garabonciás kunyhóját és vihartámasztó sárkányát, ahol világító varázspálcára is szert tehetsz!

A magyar és német mese- és mondavilág alakjait megjelenítő, a Törökbálinti Sváb Egyesülettel és a Munkácsy Mihály Nyugdíjas Klubbal közös szervezésben megvalósuló Mesék Terén találkozhatsz még  Hófehérkével és a hét törpével, a Vasorrú Bábával és a lidércekkel is!

Teljesítsd a kihívásokat, szerezz pecsétet a Hét Törpe bányájánál, a Vasorrú Bába kalyibájánál, a Garabonciás kunyhójánál és zsebeld be az extra csokit!

A pecsétgyűjtő lapot a fehér ruhás lidérceknél veheted át.

A Törökbálinti Sváb Egyesület forró italokkal is vár!

Colorful Illustration Watercolor and Two Dragons Desktop Wallpaper (1).jpg

Hogyan csatlakozhatsz hozzánk?

Önkéntes segítőként: programjainkon minden segítő kéz elkel! Ha a tevékenységünkhöz van ötleted, azt is szívesen fogadjuk emailben vagy messengeren. Ha mást ismersz, akit a közösségünk érdekelne, vidd hírünket!

 

Támogatóként: ha teheted, támogasd bármilyen kis összeggel közösségünk céljait! Azt is örömmel vesszük, ha mással kötsz össze bennünket, aki szívesen támogatná a tevékenységünket. 

Bálinti Családok Közössége Egyesület

Számlaszámunk: 10700268-75082219-51100005

Adószámunk: 19387754-1-13

Nyilvántartási számunk: 13-02-0008557

Pártoló tagként: hamarosan lehetőség lesz arra is, hogy pártoló tagként csatlakozhass hozzánk. A pártoló tagság kötelezettséggel nem jár, viszont folyamatosan kapcsolódhatsz közösségünkhöz és részt vehetsz a tagjainknak szóló eseményeken.

 

Keress minket emailben vagy messengeren!

 

Email: info@balinticsaladok.hu


Messenger: https://www.facebook.com/balinticsaladok

bottom of page